top of page

Lilla handlaren med stort hjärta för kvalitet

62239408.jpg
Vi på Sweden Car AB har aktivt arbetat med försäljning och förmedling av bilar och motorcyklar i över 15 år. Vi levererar inte bara de snabbaste bilarna i vilket skick som helst - utan alla fordon är i hög kvalitet.
FÅ UTÖKADE GARANTIER

Alla våra fordon kan köpas med 24 månaders garanti utöver tillverkarens egna när de finns. Detta gör att köpet hos oss ger er en extra trygghet i två år som ni inte kan få om ni skulle köpa exempelvis en bil privat och inte genom oss.

 

Betala_i_april.jpg
VI SÄLJER DET MESTA

Oavsett vilken typ av bil ni är ute efter som vi säljer eller förmedlar så kan vi erbjuda ett bredare urval av olika fabrikat. Vi har stundvis även ovanligare modeller av varierande sort som GT-R, Evolution, Porsche, Maserati, Ferrari och mycket mer. Det aktuella utbudet hittar ni på vår hemsida men mycket säljs väldigt fort efter att det hunnit komma upp så titta gärna in regelbundet för att fynda ovanligare bilar.

 

Senast_Inkommet.jpg

Ni kan även kontakta oss om ni vill ha bevakning på en särskild modell så återkopplar vi till er när den aktuella bilen finns till förmedling eller att köpa direkt av oss.

 

FOKUS PÅ SPORTIGARE BILAR

Med en gedigen bakgrund inom racing vet vi vad som krävs för att man skall få den extra kicken av att köra bil eller motorcykel. Vi har en bred erfarenhet av bland annat djupgående modifikationer och vi känner till allt man kan tänkas behöva och kan omedelbart svara på alla era frågor eller önskemål.

 

Nissan GT-R R34 (1)
VI HÄMTAR OCH LÄMNAR ER BIL

Oavsett om ni säljer till oss eller köper din nya bil hos oss kan vi hjälpa dig med transport och leveransen. Kontakta oss för offert på din bil eller kostnadsförslag för leverans av din nya precis dit ni vill ha den. I dagsläget levererar vi din nya bil utan kostnad inom 500 km radie från centrala Göteborg.

 

Transport_edited.jpg
HITTA TILL OSS

Adress och kontaktuppgifter hittar ni nedanför så ni kan boka ert nästa besök hos oss för att förverkliga er dröm.

Hitta.jpg
bottom of page