top of page

Bilförmedling samt kommissionsavtal

 
Bilförmedling.jpg

Vi ni slippa besväret med att försöka sälja er bil genom annonsering bland tusentals andra bilar på olika sidor för en redan hög kostnad som ni inte får igen? Låt oss ta hand om er bil och försäljning genom ett förmedlingsuppdrag och vi hjälper er få rätt pris utan allt besvär.

Så här ser bilförmedlingstjänsten ut generellt:

Vi börjar med en kostnadsfri intresseanmälan över mail, telefon eller besök hos oss. Det finns inga startavgifter och ingenting är bindande.

Vi kommer överens om försäljningspris, provision och eventuella extra kostnader som rekonditionering eller service om det skulle behövas. Dels för att höja värdet på bilen för er och lättare samt snabbare att sälja en bil som är fullt körbar.

Ett komissionsavtal skrivs specifikt efter ditt fordon. Innehåller skriftligt det vi har kommit överens om.

Första steget sedan är att testa bilens skick och funktioner hos bilprovningen eller en oberoende verkstad en utökad kontrollbesiktning. Vi ordnar med supertvätt och städning, fotografering, annonsering, marknadsföring, kontakt med spekulanter samt försäljningen och tar hand om hela den administrativa delen.

Ägarebytet sker elektroniskt via oss efter vi har hittat en köpare. Om bilen är belastad med kredit eller annan typ av finansiering så löser vi in detta till finansbolaget och en transaktion för mellanskillnaden genomförs till dig.

Pengar för ditt fordon förs över samma dag som bilen säljs. Provisionen, eventuella extra kostnader och eventuell kredit/finans dras av från försäljningspriset. Slutsummering av försäljningen postas via brev om ni inte hinner eller kan svänga förbi och hämta det.

Alla bud, extra kostnader eller om något behöver justeras kontaktar vi dig innan för ditt godkännande. Helst skriftligt via sms eller epost för att lättare få en överblick om vad det gäller.

Klicka nedanför när ni vill ha våra kontaktuppgifter så kommer vi överens om en lämplig bilförmedling tillsammans.

bottom of page